Kommersiella Lägenhetsbrevlådor för Paketleverans Till Fastigheter

Ingen vill komma hem och hitta sina paket på dörrtröskeln och inse att de har tur som inte har blivit bestulna. Ingen gillar heller att få ett e-postmeddelande om att paketet har lämnats på en säker plats – man kliar sig i huvudet och undrar var den säkra platsen kan vara, för att sedan komma hem och upptäcka att det är soporna!

Om du bygger lägenheter för framtiden vill du ge dina fastigheter en fördel för att locka till dig köpare som vill göra livet enklare för sig själva. Många har säkert redan upplevt mardrömmen att springa runt i ett hyreshus och försöka hitta paketet som en budfirma påstår sig ha levererat, i hopp om att det inte är ännu ett fall av paketstöld.

Därför kanske du vill överväga möjligheten att förse dina hyresgäster med lägenhetsbrevlådor. För hyresgästerna kan en lägenhet med en egen, dedikerad paketbox vara precis vad som krävs för att de ska gå över gränsen och skriva under där och då. Särskilt om dessa paketboxar är utrustade med leveranssensorer, så att de får ett meddelande när ett brev eller paket tas emot.

De flesta hyresgäster har fullt upp med att arbeta hela dagarna och att beställa på nätet, eftersom de inte har tid eller lust att gå till affären. I slutet av arbetsdagen vill de bara gå hem, laga mat och lägga fötterna på jorden en stund. De vill inte traska iväg till sitt lokala paketskåp på vägen hem för att hämta paket, eller jaga runt i foajén för att hitta det paket de beställt och fått veta att det lämnats i “receptionen”. Hur mycket bättre skulle det inte vara om de kunde komma hem på kvällen, gå till sin hemliga paketpostlåda och känna sig trygga i förvissningen om att paketen kommer att vänta på dem. Inget krångel, inget strul, bara konsekvent pålitlighet.

Som fastighetsförvaltare skulle det vara så mycket mer tillfredsställande att se nöjda hyresgäster, lugnade av vetskapen om att deras paket alltid kan levereras direkt till dem, än att se dem bråka med varandra och försöka lista ut var deras paket har kommit på avvägar. Det är tillräckligt för att du ska vilja beställa paketboxar direkt.

Vi har det perfekta svaret på dina böner. Våra paketlådor finns i två storlekar, Medium och Large. Medium-lådorna för paket staplas tre gånger och kan bultas bredvid varandra, medan Large-lådorna för leverans staplas två gånger. Båda konfigurationerna når en staplingshöjd på 162 cm, så de kan samexistera tillsammans utan att se malplacerade ut.

Vår paketbrevlåda kan ta emot flera leveranser, är enkel att använda för budfirmor eftersom den inte kräver koder för att öppnas och är manipuleringssäker. Det går inte att lägga in armen i den och dra ut paket, vilket är möjligt med andra, sämre produkter. Dessa lådor för leveranser är tillverkade av Aluzink, som är ett korrosionsbeständigt material, för sinnesfrid. Det gör att du kan placera dina leveranslådor inne eller ute. De är också vattentäta, så blöta paket kommer inte att vara ett problem för dina hyresgäster.
En paketlåda för hemmet kan förankras i en vägg, förankras i marken eller monteras på en stolpe. De kan till och med förankras mellan stolparna, vilket visas på den här bilden:

Samma sak gäller för lägenheter i flerbostadshus som för bostadsområden. Alla fastighetsutvecklare skulle göra klokt i att förse nya byggnader med paketlådor, så att de boende kan beställa på nätet och alltid veta att paketet levereras på ett säkert sätt. Vem skulle inte vilja ha en nybyggd byggnad med en säker paketlåda för hemmet innan de flyttar in? Det kommer definitivt att ge fastigheten ett mervärde, men viktigare är att det är den typ av funktion som kommer att få folk att vilja skriva under på den streckade linjen och flytta in så fort som möjligt.

Website Design and Website Development by TIS