Ta Emot Brev På Ett Säkert Sätt Med En Väggmonterad Brevlåda

Vi får alla brev, t.ex. reklambroschyrer, kontoutdrag med konfidentiell information och personliga brev från vänner och familj. Den stora frågan är hur du tar emot och förvarar dina brev på ett säkert sätt när du är bortrest.

Det finns två stora problem. Det första är att en hög med brev samlas på din dörr medan du är borta. Det kan inte finnas något mer informativt sätt att tala om för förbipasserande att du inte är hemma, och de är välkomna att hjälpa till. Det andra problemet är identitetsstöld. Allt någon behöver göra är att ta ett av dina kontoutdrag, så har de tillräckligt med information för att klona dig. Vanligast är att detta görs genom att ansöka om ett kreditkort i ditt namn. Du får reda på det först en månad senare när kontoutdraget kommer in genom din dörr.

De flesta hem har en väggmonterad brevlåda för att ta emot post, men kan det finnas ett alternativ, en säkrare metod för att ta emot brev på ett säkert sätt?

Vi föreslår en mycket bättre lösning. I stället för att ha en väggmonterad brevlåda, varför inte ha en paketbrevlåda? Fördelen med att ha en av dessa brevlådor är att de även kan användas som en paketlåda för hemmet. Paketutlämningslådor som tillverkas av My Parcel Box har en patenterad design, som är nyskapad i Storbritannien, som inte bara förvarar dina brev på ett säkert sätt, utan även dina paket.

Att använda paketlådor innebär att du aldrig mer missar ett paket. Du kan vara säker på att dina brev kommer att vänta på dig, skyddade av dessa lådor för leverans. Dessa paketlådor är tillverkade av Aluzinkplåt, som är korrosionsbeständig och gör att vi kan erbjuda en femårig garanti, och har spakar och låsmekanismer i rostfritt stål för motståndskraft och beständighet. Du kan känna dig trygg med att innehållet i din postbox för paket är skyddat från dåligt väder och oönskade stöldförsök.

Leveranslådor är inte bara mycket bättre än en brevlåda utan kan också förvara dina paket när du inte är tillgänglig för att ta emot dem. Så även om du är hemma, men upptagen med arbete, behöver du inte oroa dig för att bli störd av kuriren. Du kan fortsätta att arbeta hemifrån, tryggt i vetskapen om att du har en paketbox för hemmet, vilket är en idealisk lösning för att förvara dem säkert.

En annan fördel med en väggmonterad brevlåda som My Parcel Box är att de kan rymma stora brev och många av dem, vilket gör den idealisk om du arbetar hemifrån och får mycket korrespondens från kontoret. Du behöver inte längre oroa dig för att bli störd av en kurir medan du sitter på ett konferenssamtal, eftersom du vet att din paketbrevlåda kan ta emot din post för din räkning.

I vissa situationer kan kuriren kräva en underskrift eller kräva att paketet överlämnas till den boende. När man använder säkra lådor för paket kan kuriren dock ta en videofilm med sin telefon när paketet levereras till paketboxen. Detta innebär att det är slut med att ta emot lappar som säger att de inte kunde leverera. Dessa anteckningar kommer vanligtvis med information om när de kommer att försöka leverera igen, eller med uppgifter om hur du kan hämta paketet själv. Detta kan vara en stor olägenhet som kostar dig tid och pengar.

Även om du har en väggmonterad brevlåda finns det ingen ersättning för leveranslådor och de är det bästa alternativet till en väggmonterad brevlåda, eftersom de kan förvara betydligt fler brev och paket på ett säkert sätt. Dessa paketlådor är utformade och utvecklade i Storbritannien, särskilt med säkerhet och tillgänglighet i åtanke. De fortsätter att ta emot paket och brev tills de är fulla, och då låser de sig automatiskt och tillåter inte att fler paket tas emot, även om de fortfarande fortsätter att ta emot brev.

Dessa paketboxar finns i tre storlekar, så det finns alltid ett alternativ som passar dina behov och som kan ta hand om den mängd brev och paket som du vanligtvis tar emot. Vår paketbox för hemmet har tre olika typer av tak: sadeltak, trädgårdstak och platt tak. Dessutom finns dessa paketlådor för leverans också i två format: fristående och inbyggda. Variationerna i dessa paketlådor är för att du ska kunna anpassa dem, vilket ger dig din egen unika paketbrevlåda.

Skriv till oss på chatten eller maila oss på info@myparcelbox.se för att få tag på en av våra leveranslådor. Paketutlämningslådor är det bästa alternativet till en väggmonterad brevlåda eftersom de är säkra, trygga och vattentäta. De ger dig sinnesro, vilket är precis vad som krävs i våra hektiska liv, trygg i vetskapen om att dina brev och paket kommer att vara säkra i din paketbox för hemmet… tills du återvänder.

Website Design and Website Development by TIS