Om My Cool Box

De här svala paketlådorna är till för alla som beställer lättförstörbara varor online och vill att de ska hålla sig fräscha. En typisk kund skulle vara någon som köper färska matvaror på nätet och inte vill att de ska vissna hela dagen i solen medan de är på jobbet. Ett annat problem kan vara att om matvaror lämnas på dörren kan de dra till sig oönskade djurs uppmärksamhet. Likaså kan matvaror som lämnas på verandan dra till sig uppmärksamhet från hungriga förbipasserande. Denna svala paketlåda för hemmet håller alla färskvaror vid en lägre temperatur och skyddar dem från oönskad uppmärksamhet.

Den svala paketlådan är mycket enkel att använda. De levereras med ett kombinationslås och låter dig ställa in en kombinationskod. Ge kuriren den kombinationskod som du har ställt in, så kommer de att placera dina varor i din svala paketbox, där de kommer att hålla en sval omgivningstemperatur.

Insidan av Cool Home-paketlådan är isolerad för att skydda varorna från solen. Dessutom finns det ventiler runt toppen av dessa svala paketlådor för att låta luften cirkulera och skapa ett drag. Detta innebär att luften inuti dessa svala paketlådor aldrig har en chans att värmas upp.

my-cool-box-1
my-cool-box-2

Kylboxarna för leverans finns i tre storlekar: Medium, Large och Extra-Large. De medelstora kylboxarna för leverans har ett övergripande mått på H 20,5 cm x B 39 cm x D 34 cm och en maximal paketstorlek på 30,5 cm x 31,5 cm x 9,5 cm. Stora coola paketboxar har ett yttermått på H 31 cm x B 50 cm x D 34 cm och en maximal paketstorlek på 40,5 cm x 31,5 cm x 18 cm. Extra stora svala leveranslådor har ett yttermått på H 40cm x B 60cm x D 48cm och en maximal paketstorlek på 49,8cm x 45cm x 27,4cm.

De finns med tre olika takalternativ: Sadeltak, trädgårdstak och platt tak. Taket fästs på enheten med skruvar och är lätt att installera. Sadeltaket är det mest konventionella och låter vattnet lätt rinna undan. Trädgårdstaket är ett utmärkt val för nyblivna trädgårdsmästare eller för alla som vill att deras paketlåda för hemmet ska smälta in i trädgården och se mindre iögonfallande ut. Det platta taket är lika önskvärt för dem som vill ha mer moderna, skarpa linjer för sin paketbox.

my-cool-box-3

Dessa kylboxar kan vara enskilda, fristående kylboxar för leverans, eller så kan de användas som modulära enheter som ingår i My Parcel Box, som visas nedan:

Fördelar med My Cool Box

  • Håller lättförstörbara livsmedel fräschare längre.
  • Håller oönskade skadedjur borta från dina livsmedel.
  • Håller matvarorna skyddade från förbipasserande.
  • Tillverkad av korrosionsfri Aluzink - 5 års garanti.
  • Skickar meddelande till din telefon när ett paket har levererats.
  • Kan vara en väggmonterad brevlåda eller förankrad i marken.
  • Kan integreras i en My Parcel Box som en valfri installation.
  • Alla delar för installation levereras.

Teknisk Information

De svala leveranslådorna är lätta att montera, och allt du behöver är en skruvmejsel för att sätta ihop dem. När du bestämmer dig för placeringen av din svala hemleveranslåda är det viktigt att placera den där den lätt kan ses och nås av budbäraren. Alla delar för montering medföljer.

För en installationsguide, klicka på följande länk:

Vad Kunderna Säger

Vanliga Frågor

Hur fungerar det?

My Cool Box är isolerad, så att lättfördärvliga varor förblir svala och skyddade från direkt solljus. De svala leveranslådorna är ventilerade, vilket gör att ett svalt drag kan passera och förhindrar att varm luft samlas i kylboxarna inför leveransen.

Är mina varor skyddade mot stöld?

Ja, My Cool Box är en säker, låst paketlåda som håller dina varor säkra tills du kommer hem.

Skyddar den mina matvaror från skadedjur?

Ja, dina varor är säkra och det hindrar oinbjudna djur som katter, rävar etc. från att ta för sig.

Hur får kuriren tillträde?

Du kan lämna din Cool Box olåst om du bara får en leverans, vilket vanligtvis är fallet. När budet levererar matvarorna låser de dörren efter sig.

Hur fungerar kombinationslåset?

Du kan ge kuriren kombinationskoden, och det är allt. Kuriren kan öppna din coola paketbox för att leverera dina matvaror och låsa den efteråt.

Vad är den fabriksinställda koden för kombinationslåset?

Den fabriksinställda koden för kombinationslåset är 0-0-0.

Hur ställer jag in en ny kod för kombinationslåset?

Det finns ett litet hål på sidan av låset som ger tillgång till återställningsknappen. Tryck in en nål eller en liten spik i hålet. När du känner fjädern från återställningsknappen ställer du in önskad kod. Släpp återställningsknappen för att lagra din nya kod. Din nya kombinationskod är nu inställd.

Website Design and Website Development by TIS