Fristående My Parcel Box

Dessa leveranslådor är för alla som vill ha en fristående paketpostlåda för hemmet. En fristående paketbox är den enklaste typen av konfigurationer och är lättast att montera

standalone-parcel-box-1
stand-alone-parcel-box-2

De finns med tre olika takalternativ: Sadeltak, trädgårdstak och platt tak. Taket fästs på enheten med skruvar och är lätt att installera. Sadeltaket är det mest konventionella och låter vattnet lätt rinna undan. Trädgårdstaket är ett utmärkt val för nyblivna trädgårdsmästare eller för alla som vill att deras paketlåda för hemmet ska smälta in i trädgården och se mindre iögonfallande ut. Det platta taket är lika önskvärt för dem som vill ha mer moderna, skarpa linjer för sin paketbox.

Paketpostlådan Medium tar emot paket som är 30,5 cm x 21,5 cm x 17 cm. Den är idealisk för små paket upp till storleken på en skokartong. Den rymmer inte lika många paket och passar därför bättre för personer som inte får mer än en leverans per dag. Det är den perfekta paketlådan för hemmet för att ta emot små paket, såsom mediciner etc.

Large postlådan tar emot paket 40 cm x 29,5 cm x 21,5 cm. Det är den perfekta kompromissen för alla som beställer flera leveranser per dag men kanske har begränsat med utrymme eller bara inte vill ha större lådor för leverans.

Den Extra Large paketbrevlådan tar emot paket 51,5cm x 36,5cm x 33cm. Det är den största säkra paketlådan för hemmet på marknaden och är idealisk för dem som inte vill kompromissa med storleken. Den kan enkelt ta emot flera leveranser av stora paket och är den ultimata väggmonterade brevlådan som uppfyller alla dina behov.

This-is-an-Extra-Large-parcel-postbox-in-Shale-Grey

Egenskaper av fristående My Parcel Boxes

De kan användas som en väggmonterad brevlåda eller förankras i marken. Alla delar levereras för detta ändamål. De medelstora och stora brevlådorna kan också monteras på en valfri stolpe som kan betongas ner i marken. Detta alternativ är inte tillgängligt för de extra stora paketlådorna på grund av deras storlek.

Fördelar med fristående My Parcel Box

  • Fortsätter att ta emot paket tills det är fullt.
  • Alla budfirmor kan använda den - inga koder krävs.
  • Tillverkad av korrosionsfri Aluzink - 5 års garanti.
  • Uthämtningsdörren kan vara på framsidan eller baksidan.
  • Skickar meddelande till din telefon när ett paket har levererats.
  • Alla delar för installation medföljer.

Teknisk Information

My Parcel Boxes är lätta att montera och levereras med omfattande monteringsanvisningar. Den övre delen av lådan levereras färdigmonterad. Basen är plattförpackad och är lätt att montera, och kräver endast en skruvmejsel.

När du bestämmer dig för placeringen av din paketbox är det viktigt att placera den där den lätt kan ses och nås av kuriren.

Det är viktigt att förankra din väggmonterade brevlåda i en lämpligt robust konstruktion. Alla delar ingår i leveransen.

För en installationsguide, klicka på följande länk:

Vad Kunderna Säger

Vanliga Frågor

1. Hur fungerar den patenterade uppfinningen bakom dessa paketlådor?

Patentet för dessa leveranslådor är baserat på lådan med ett falskt bottenplan. För att öppna lådan måste det falska planet höjas till horisontellt läge, så att lådan kan dras ut. Paketet placeras i lådan, och när lådan stängs tar gravitationen över och det falska golvet öppnas automatiskt så att paketen kan gå igenom till det säkra facket.

2. Hur kan dessa paketpostlådor förvara och skydda paketen på ett säkert sätt?

Dessa paketlådor fungerar som en enkelriktad ventil, och när ett paket väl går in genom lådan kan det inte komma ut igen på samma sätt. Paketet är dolt och det går inte att nå det genom att sträcka ut armen genom etc. Det enda sättet att hämta paketet är genom luckan, och luckan har ett trepunktslås med spakar av rostfritt stål, vilket gör den svår att bryta upp.

3. Kan jag få en avisering när ett paket levereras till min paketbrevlåda?

Vår tillvalssensor för paketleveranser upptäcker när ett paket eller brev levereras till din paketbox och skickar ett meddelande till din telefon. För att den här funktionen ska fungera måste leveranssensorn kunna fånga upp en Wi-Fi-signal till min paketbox

4. Har ni ett antal olika storlekar på dessa leveranslådor?

Dessa paketboxar finns i tre olika storlekar: Medium, Large och Extra-Large, för att tillgodose alla dina behov av beställningar på nätet.

5. Är det möjligt att beställa en specialanpassad färg på min paketpostlåda för hemmet?

Ja, det är möjligt att beställa en anpassad färg för din paketbox. Det finns en kostnad för den här tjänsten och du måste räkna med en ledtid på 6 veckor.

Website Design and Website Development by TIS