Om My Pickup Box

De här paketskåpen är till för alla som är trötta på att stå i kö på postkontoret eller utlämningsstället för att lämna tillbaka oönskade paket. Varför inte låta kuriren komma förbi och hämta från din paketbox i stället?

Konceptet är enkelt. Paketpostboxarna för upphämtning av paket är försedda med ett kombinationslås och låter dig ställa in en kombinationskod. Placera det paket du vill returnera i din paketbox för upphämtning hemma, ge kuriren den kombinationskod du har ställt in, så kommer kuriren förbi och hämtar paketet hos dig.

mypickup-box-img
2-1

Boxarna för pickup leverans finns i tre storlekar: Medium, Large och Extra-Large. De medelstora kylboxarna för leverans har ett övergripande mått på H 20,5 cm x B 39 cm x D 34 cm och en maximal paketstorlek på 30,5 cm x 31,5 cm x 9,5 cm. Stora coola paketboxar har ett yttermått på H 31 cm x B 50 cm x D 34 cm och en maximal paketstorlek på 40,5 cm x 31,5 cm x 18 cm. Extra stora svala leveranslådor har ett yttermått på H 40cm x B 60cm x D 48cm och en maximal paketstorlek på 49,8cm x 45cm x 27,4cm.

De finns med tre olika takalternativ för pickup paketlådan: Sadeltak, trädgårdstak och platt tak. Taket fästs på enheten med skruvar och är lätt att installera. Sadeltaket är det mest konventionella och låter vattnet lätt rinna undan. Trädgårdstaket är ett utmärkt val för nyblivna trädgårdsmästare eller för alla som vill att deras paketlåda för hemmet ska smälta in i trädgården och se mindre iögonfallande ut. Det platta taket är lika önskvärt för dem som vill ha mer moderna, skarpa linjer för sin paketbox.

3-3

Dessa boxar kan vara enskilda, fristående kylboxar för leverans, eller så kan de användas som modulära enheter som ingår i My Parcel Box, som visas nedan:

Fördelar med My Pickup Box

  • Inget mer köande på postkontoret för att returnera ett plagg som inte passade.
  • Tillverkad av korrosionsfri Aluzink - 5 års garanti.
  • Skickar meddelande till din telefon när ett paket har levererats.
  • Kan vara en väggmonterad brevlåda eller förankrad i marken.
  • Kan integreras i en My Parcel Box som en valfri installation.
  • Alla delar för installation levereras.

Teknisk Information

De här leveranslådorna är lätta att montera, och allt du behöver är en skruvmejsel för att sätta ihop dem. När du bestämmer dig för placeringen av din svala hemleveranslåda är det viktigt att placera den där den lätt kan ses och nås av budbäraren. Alla delar för montering medföljer.

För en installationsguide, klicka på följande länk:

Vad Kunderna Säger

Vanliga Frågor

Hur fungerar det?

Placera paketet du vill ha tillbaka in i hämtningslådan och ange kombinationskoden. Ge koden till kuriren, så är det klart. Kuriren kommer förbi och hämtar paketet hos dig.

Vad är den fabriksinställda koden för kombinationslåset?

Den fabriksinställda koden för kombinationslåset är 0-0-0.

Hur ställer jag in en ny kod för kombinationslåset?

Det finns ett litet hål på sidan av låset som ger tillgång till återställningsknappen. Tryck in en nål eller en liten spik i hålet. När du känner fjädern från återställningsknappen ställer du in önskad kod. Släpp återställningsknappen för att lagra din nya kod. Din nya kombinationskod är nu inställd.

Website Design and Website Development by TIS