Om Bespoke My Parcel Boxes

Dessa paketlådor är avsedda för kunder som vill ha en väggmonterad brevlåda som en engångsinstallation för att göra sitt hem alldeles unikt.

Installationen består av att montera en postlåda med platt tak i en unik konstruktion, som kan utformas av en arkitekt och som vanligtvis byggs av en murare.

BE-SPOKE-1
be-spoke-2

De är likadana som de fristående postlådorna och finns i tre olika storlekar: De finns i Medium, Large och Extra-Large för att passa dina behov.

Paketpostlådan Medium tar emot paket som är 30,5 cm x 21,5 cm x 17 cm. Den är idealisk för små paket upp till storleken på en skokartong. Den rymmer inte lika många paket och passar därför bättre för personer som inte får mer än en leverans per dag. Det är den perfekta paketlådan för hemmet för att ta emot små paket, såsom mediciner etc.

Large postlådan tar emot paket 40 cm x 29,5 cm x 21,5 cm. Det är den perfekta kompromissen för alla som beställer flera leveranser per dag men kanske har begränsat med utrymme eller bara inte vill ha större lådor för leverans.

Den Extra Large paketbrevlådan tar emot paket 51,5cm x 36,5cm x 33cm. Det är den största säkra paketlådan för hemmet på marknaden och är idealisk för dem som inte vill kompromissa med storleken. Den kan enkelt ta emot flera leveranser av stora paket och är den ultimata väggmonterade brevlådan som uppfyller alla dina behov.

Egenskaper av Bespoke My Parcel Boxes

Boxarna för paketlådor levereras med ett platt tak och sätts in i ett skräddarsytt boende, som ofta utformas av en arkitekt och vanligtvis byggs av en murare.

Det finns en valfri ram för lådan, som kan läggas till för estetiska ändamål. Ramen döljer eventuella ojämnheter och ger en mycket attraktiv installation.

Förutom att denna väggmonterade brevlåda levereras med en paketlåda finns det också en inramad uttagsdörr, som kan monteras på framsidan eller baksidan av huset, beroende på vad du föredrar.

Fördelar med Bespoke My Parcel Boxes

  • Fortsätter att ta emot paket tills det är fullt.
  • Alla budfirmor kan använda den - inga koder krävs.
  • Tillverkad av korrosionsfri Aluzink - 5 års garanti.
  • Uthämtningsdörren kan vara på framsidan eller baksidan.
  • Skickar meddelande till din telefon när ett paket har levererats.
  • Alla delar för installation medföljer.

Teknisk Information

My Parcel Boxes är enkelt att montera och levereras med omfattande monteringsanvisningar. Den övre delen av lådan levereras färdigmonterad.

När du bestämmer dig för placeringen av din paketpostlåda för hemmet är det viktigt att placera den där den lätt kan ses och nås av kuriren.

Det är viktigt att förankra din skräddarsydda väggmonterade brevlåda i din konstruktion. Alla delar ingår i leveransen.

För en installationsguide, klicka på följande länk:

Vad Kunderna Säger

Vanliga Frågor

1. Hur fungerar den patenterade uppfinningen bakom dessa paketlådor?

Patentet för dessa leveranslådor är baserat på lådan med ett falskt bottenplan. För att öppna lådan måste det falska planet höjas till horisontellt läge, så att lådan kan dras ut. Paketet placeras i lådan, och när lådan stängs tar gravitationen över och det falska golvet öppnas automatiskt så att paketen kan gå igenom till det säkra facket.

2. Hur kan dessa paketpostlådor förvara och skydda paketen på ett säkert sätt?

Dessa paketlådor fungerar som en enkelriktad ventil, och när ett paket väl går in genom lådan kan det inte komma ut igen på samma sätt. Paketet är dolt och det går inte att nå det genom att sträcka ut armen genom etc. Det enda sättet att hämta paketet är genom luckan, och luckan har ett trepunktslås med spakar av rostfritt stål, vilket gör den svår att bryta upp.

3. Kan jag få en avisering när ett paket levereras till min paketbrevlåda?

Vår tillvalssensor för paketleveranser upptäcker när ett paket eller brev levereras till din paketbox och skickar ett meddelande till din telefon. För att den här funktionen ska fungera måste leveranssensorn kunna fånga upp en Wi-Fi-signal till min paketbox

4. Kan dörren vara på baksidan?

Ja, alla våra paketboxar är utformade så att dörren kan vara på framsidan eller baksidan.

5. Är det möjligt att beställa en specialanpassad färg på min paketpostlåda för hemmet?

Ja, det är möjligt att beställa en anpassad färg för din paketbox. Det finns en kostnad för den här tjänsten och du måste räkna med en ledtid på 6 veckor.

6. Kan den ta emot brev?

Ja, alla våra postlådor är utformade för att ta emot brev via postspåret och även paket.

Website Design and Website Development by TIS