Om inbyggd My Parcel Box

Detta är en väggmonterad brevlåda för alla som vill anpassa sin paketbrevlåda genom att bygga in den i en struktur, t.ex. ett staket eller en tegelvägg, för att få ett unikt utseende. Listan över lämpliga strukturer är dock inte begränsad, eftersom vissa byggs in i garage, så att paketet hämtas inifrån garaget, i grindstolpar av tegel och metallräcken. De kan till och med byggas in i sidan av ett hus, så att paketet hämtas inifrån huset. Den enda invändningen här är att se till att innerdörren är placerad i något slags förseglat skåp. På så sätt förhindras att de yttre elementen överförs inåt.

De finns i tre olika storlekar, precis som fristående leveranslådor: Medium, Large och Extra-Large, för att passa dina behov.

1-buil-in-parcel-box

Paketpostlådan Medium tar emot paket som är 30,5 cm x 21,5 cm x 17 cm. Den är idealisk för små paket upp till storleken på en skokartong. Den rymmer inte lika många paket och passar därför bättre för personer som inte får mer än en leverans per dag. Det är den perfekta paketlådan för hemmet för att ta emot små paket, såsom mediciner etc.

Large postlådan tar emot paket 40 cm x 29,5 cm x 21,5 cm. Det är den perfekta kompromissen för alla som beställer flera leveranser per dag men kanske har begränsat med utrymme eller bara inte vill ha större lådor för leverans.

Den Extra Large paketbrevlådan tar emot paket 51,5cm x 36,5cm x 33cm. Det är den största säkra paketlådan för hemmet på marknaden och är idealisk för dem som inte vill kompromissa med storleken. Den kan enkelt ta emot flera leveranser av stora paket och är den ultimata väggmonterade brevlådan som uppfyller alla dina behov.

Egenskaper av inbyggd My Parcel Boxes

Dessa paketlådor levereras med ett platt tak för enkel montering i en lämplig struktur. Om den ska monteras i en befintlig konstruktion skärs ett hål i konstruktionen och den väggmonterade brevlådan placeras i hålet och förankras på plats. Alternativt kan en ny struktur byggas runt paketbrevlådan. Under vissa omständigheter, vanligtvis där det finns lite stöd, t.ex. ett staket av träpanel, kan dessa paketbrevlådor byggas på en pelare för att klara av enhetens vikt.

Hämtningsdörren kan placeras på framsidan eller baksidan av dessa leveranslådor, för att passa dina behov.

Det finns en valfri ram som kan läggas till för estetiska ändamål. Detta kan vara särskilt användbart om du har skurit ett hål i murverk, eftersom kanterna på murverket kan vara grova. Ramen döljer dessa brister och ger en mycket attraktiv väggmonterad brevlåda.

Fördelar med inbyggd My Parcel Box

  • Fortsätter att ta emot paket tills det är fullt.
  • Alla budfirmor kan använda den - inga koder krävs.
  • Tillverkad av korrosionsfri Aluzink - 5 års garanti.
  • Uthämtningsdörren kan vara på framsidan eller baksidan.
  • Skickar meddelande till din telefon när ett paket har levererats.
  • Alla delar för installation medföljer.

Teknisk Information

My Parcel Boxes är lätta att montera och levereras med omfattande monteringsanvisningar. Den övre delen av lådan levereras färdigmonterad. Basen är plattförpackad och är lätt att montera, och kräver endast en skruvmejsel.

När du bestämmer dig för placeringen av din paketbox är det viktigt att placera den där den lätt kan ses och nås av kuriren.

Det är viktigt att förankra din väggmonterade brevlåda i en lämpligt robust konstruktion. Alla delar ingår i leveransen.

För en installationsguide, klicka på följande länk:

Vad Kunderna Säger

Vanliga Frågor

1. Hur fungerar den patenterade uppfinningen bakom dessa paketlådor?

Patentet för dessa leveranslådor är baserat på lådan med ett falskt bottenplan. För att öppna lådan måste det falska planet höjas till horisontellt läge, så att lådan kan dras ut. Paketet placeras i lådan, och när lådan stängs tar gravitationen över och det falska golvet öppnas automatiskt så att paketen kan gå igenom till det säkra facket.

2. Hur kan dessa paketpostlådor förvara och skydda paketen på ett säkert sätt?

Dessa paketlådor fungerar som en enkelriktad ventil, och när ett paket väl går in genom lådan kan det inte komma ut igen på samma sätt. Paketet är dolt och det går inte att nå det genom att sträcka ut armen genom etc. Det enda sättet att hämta paketet är genom luckan, och luckan har ett trepunktslås med spakar av rostfritt stål, vilket gör den svår att bryta upp.

3. Kan jag få en avisering när ett paket levereras till min paketbrevlåda?

Vår tillvalssensor för paketleveranser upptäcker när ett paket eller brev levereras till din paketbox och skickar ett meddelande till din telefon. För att den här funktionen ska fungera måste leveranssensorn kunna fånga upp en Wi-Fi-signal till min paketbox

4. Kan dörren vara på baksidan?

Ja, alla våra paketboxar är utformade så att dörren kan vara på framsidan eller baksidan.

5. Är det möjligt att beställa en specialanpassad färg på min paketpostlåda för hemmet?

Ja, det är möjligt att beställa en anpassad färg för din paketbox. Det finns en kostnad för den här tjänsten och du måste räkna med en ledtid på 6 veckor.

6. Kan den ta emot brev?

Ja, alla våra postlådor är utformade för att ta emot brev via postspåret och även paket.

Website Design and Website Development by TIS