Fördelen Med Leveransboxar jämfört med en Brevlåda

Det finns vissa likheter mellan boxar för paket och P.O. Boxar. Traditionellt sett skapades P.O. Boxar i Storbritannien med syftet att tillåta företag att handla utan att avslöja sin plats. I många andra länder är de normen. Posten levereras inte till individuella brevlådor, istället levereras den till centraliserade P.O Boxar, vanligtvis baserade på postkontor. Å andra sidan är en väggmonterad brevlåda vanligtvis belägen på en persons egendom. Så, vilken ska du välja?

Vad är leveransboxar?

En paketbrevlåda är i princip en väggmonterad brevlåda, med undantaget att den kan ta emot paket, såväl som post. Paketdropboxar kan hålla flera paket. Dessa leveransboxar kan också lagra sina paket och post säkert. En hem paketbox kräver inte några speciella koder för att öppna och är istället kurir-agnostisk. Leveransboxar har också den vackra fördelen att kunna fortsätta att ta emot paket tills de är fulla. När boxen är full låser paketbrevlådan sig automatiskt. Fördelen för husägaren är att de inte längre får notisen “ledig” med följande besväret att behöva köa upp på den lokala depån för att hämta sitt paket. Vid den här tiden är det också viktigt att påpeka den uppenbara fördelen för kuriren, eftersom när en husägare har en hem paketbox kan de leverera första gången, varje gång.

Dessa boxar för paket är tillverkade av Aluzinc, vilket är ett korrosionsinhiberande material som vanligtvis ses på ladugårds tak och industribyggnader. Aluzinc är en legering av aluminium, zink och stål, vilket gör den exceptionellt hållbar och utmanande för tjuvar att bryta igenom. Leveransboxarna har ränndalar direkt under lådan och dörren, och dessa tjänar syftet att leda bort vatten, vilket säkerställer att din post och paket förblir helt torra.

Dessa paketboxar kommer med tre olika takstilar: sadeltak, trädgårdstak och platt tak. Det finns flera sätt att installera din paketbox. Dessa leveransboxar kan förankras i en vägg, förankras i marken, monteras på en stolpe eller byggas in i en vägg. När du bygger in din paketbox i en vägg finns det två alternativ. Du kan antingen göra ett hål i en vägg eller staket osv. och fästa hela paketboxen i öppningen, eller så kan du bara fästa lådsektionen av paketboxen och ha en andra öppning för hämtningsdörren. Detta kallas en skräddarsydd installation av paketbox. Vilken typ av inbyggd installation av hem paketbox du än väljer kräver de alla att det platta taket inkorporeras i lådan.

Dessa leveransboxar ger mervärde till många människors liv. De uppenbara förmånstagarna är de som bor i hem med paketboxar. Men fördelarna slutar inte där. Tänk på personer som utvecklare, fastighetsmäklare och anläggningsförvaltningsvårdare i byggnader som studentbostäder, lägenhetsbyggnader, kontorsbyggnader osv. listan är oändlig. Alla som beställer online, och låt oss inse det, vem gör inte det idag, skulle ha nytta av dessa leveransboxar för att ta emot paket, utan tillsyn.

Å andra sidan är en P.O. Box en förkortning som står för Post Office Box. Det är en väggmonterad brevlåda som hålls på en centraliserad plats, vanligtvis ditt lokala postkontor. Likheten mellan detta och paketboxar är att de båda är kapabla till oövervakad leverans av post och paket. Leveransboxar och P.O. Boxar håller båda dina föremål tills du kan hämta dem. Men här slutar likheterna. Skönheten med paketboxar är att de finns utanför din dörr, så det finns ingen anledning att gå någonstans för att hämta dina paket. Å andra sidan finns inte en P.O. Box vid din dörr, och det kan bli mer än en liten olägenhet att behöva traska iväg till din P.O. Box-plats. Inte nog med det, utan du måste sedan traska hem med dina brev och paket. Vilken scen!

Fördelen med en P.O. Box är att den kan ge dig en närvaro i ett land där du kanske vill handla, utan kostnaden för personal och lokaler. Du får också en nivå av integritet om du driver ditt företag från hemmet, eftersom det låter dig handla utan att avslöja din privata adress.

Så, den stora fördelen med leveransboxar är att de är monterade utanför ditt hus, vilket gör dem ultrapraktiska jämfört med att behöva traska iväg till ditt postkontor. Om du är en ivrig onlineshoppare, och vem är inte det nuförtiden, är en hemleveransbox höjdpunkten av lyx, eftersom den låter dig fortsätta med din dag utan att behöva oroa dig för vad som händer med din paketbox. Trygghet kan vara det bästa sättet att sammanfatta fördelen med leveransboxar. Du kan återvända hem när som helst på dygnet, trygg i vetskapen om att din hemleveransbox fungerar som en trogen tjänare och samlar in dina paket åt dig att hämta när du kommer tillbaka. Alternativt, om du är en av de många som nu omfamnar “Arbeta hemifrån” (WFH), kan du hålla fokus vid ditt skrivbord eller fördjupa dig i ett videosamtal utan att behöva oroa dig för när ditt paket kommer att anlända. Du kan känna dig trygg i vetskapen om att leveransboxar är en beprövad lösning för oövervakad paketleverans.

Ett annat problem med postboxar är att postkontoret kan vara stängt och bara öppet under kontorstid. Problemet med detta är att dessa tidsperioder är desamma som när du troligtvis inte är tillgänglig för att hämta dina köp. Du kommer inte att ha dessa problem med leveransboxar.

När det gäller föremål som kräver en signatur är detta inget problem med paketboxar. Varje paketbox har en unik streckkod i lådan. När budet levererar ett paket kan han använda sin smarta enhet för att ta en video av den unika streckkoden och paketet som levereras genom lådan. Lådorna på dessa leveransboxar fungerar som en enkelriktad ventil, så när ett paket väl har levererats genom lådan är det enda sättet att få ut det genom hämtningsdörren.

Dessa lådor för paket kommer i tre storlekar: Medium, Stor och Extra-Stor. Det betyder att oavsett om du bara beställer en eller två små föremål med jämna mellanrum, eller om du beställer flera föremål varje dag, finns det lämpliga lådor för leverans för dig. Oavsett om det är små brev eller stora paket, erbjuder dessa leveranslådor en storlek som passar dina behov.

Paketdropplådor representerar valuta för pengarna. Särskilt när du överväger att en My Parcel Box hemleveranslåda har en 5-årig garanti. Detta gör att du kan dra enorma fördelar av din investering, som kommer att fortsätta att tjäna dig under flera år framöver.

Så, vad väntar du på? För mer information om att förvandla din väggmonterade brevlåda till en paketpostlåda, varför inte kontakta oss via chatten eller info@myparcelbox.se

Website Design and Website Development by TIS