En Väggmonterad Brevlåda jämfört med en Hemleveranslåda.

Onlinehandel och paketleveransnätverket är så smidiga nu för tiden, och internetshopping har blivit en intrinsisk del av våra liv. Den enda fallgropen är den sista metern! Den slutliga delen av processen när budet måste överlämna varorna till konsumenten. En del av framgången med online-shopping är tiden den sparar åt oss. Skönheten med att inte behöva gå till butikerna; att ha hela innehållet på high street och sedan några till, vid våra fingertoppar och redo att skickas till vår dörr. Men vad händer vid dörren, vad händer då? Vi vill definitivt inte få ett “Beklagar, du var inte hemma”-kort, särskilt om vi inte är borta, men vi vill heller inte ha ett paket som sitter på vår tröskel, fullt synligt för förbipasserande och redo att bli stulet! Åh, lyckan att ha sin egen paketpostlåda.

Utan lådor för paket, detta kan hända: Vi kanske måste avbryta våra planer för att säkerställa att vi är hemma när leveransen kommer; men vilken tid leveransen kommer är en helt annan fråga. Vi kanske inte kan avbryta våra planer, så vi måste ordna en omläggning. Detta kräver att vi ringer företag som kanske inte svarar, kan koppla oss vidare till något avlägset asiatiskt land där de kämpar för att förstå oss, eller bara håller oss väntande i 5 minuter innan de kopplar oss vidare till telefonsvararen. Ingenting av detta är tänkbart. Vi kan få ett “Beklagar, du var inte hemma”-kort, och då har vi missat vårt paket. Det kan ha varit snabbare att gå till High Street från början. Paketet kan ha lämnats med vår granne, den som vi undviker att stöta på … Du behöver se till att du är där för att ta emot ditt paket. Inte bara det, men du måste göra dig tillgänglig, med andra ord inte duscha eller vara utanför hörhåll av dörrklockan. Även då måste du göra en desperat löpning till dörren när den slutligen ringer, innan budet, som har en kort uppmärksamhetsspänning, ger upp och går tillbaka till sin bil med ditt paket. Du vill definitivt inte ha ditt paket lämnat på tröskeln, som erbjuder sig att bli stulet, eller lämnat i din återvinningskorg på dagen när din återvinningskorg töms! Du vill inte heller att ditt paket ska gå tillbaka till postkontoret eller depån, för då blir plötsligt bekvämligheten med att köpa online en olägenhet.

Leveransboxar skapades för att lösa dessa huvudvärk. Paketboxar är ett sätt att ta emot dina paket när du inte är hemma. Leveransboxar kan hålla många paket och även din post när du inte är hemma, eller hemma men inte tillgänglig för att svara på kurirens knackning på din dörr. Allt som placeras i din paketbox är dolt ur sikte och väntar tålmodigt på att du ska återvända hem. Det finns till och med en leveranssensor som skickar ett meddelande till din telefon när den upptäcker mottagande av brev eller paket. Så även om dina paket är lagrade ur sikte inuti din hem-paketbox har du blivit meddelad om dina leveranser.

Paketboxar kan installeras utanför ditt hem, på ett liknande sätt som en väggmonterad brevlåda. Det finns paketboxar som kan förankras i marken eller förankras på en vägg. Sedan finns det leveransboxar som kan byggas in i en vägg eller staket eller till och med en garageport. Det finns till och med paketboxar som kan monteras på en stolpe. Alla fungerar med samma patenterade, brittiska innovation.

Paketboxar kan ta emot många leveranser, och allt som levereras förblir säkert och torrt i leveransboxens säkra insamlingsbox. När du är redo att hämta din post och dina paket öppnar du dörren till insamlingsboxen och … voila! Allt är säkert och torrt. Insamlingsdörren på din hem-paketbox öppnas med en nyckel, och dörren hålls säkert på plats av trepunkts, rostfria stållås.

Dessa leveransboxar ger dig sinnesfrid eftersom du vet att dina paket är dolda och säkra bakom en stadig låsmekanism tills du hämtar dem. Paketboxar är enkla att använda och gör det till ett nöje att leva med dem, som din säkra, oövervakade paketbox. Precis som en portvakt, som väntar där för att du ska återvända hem. Snart blir paketboxar din pålitliga vän, alltid där för dig, 24 timmar om dygnet. Eftersom leveransboxar är vattentäta och korrosionsbeständiga kan du ta nöje i vetskapen om att din hem-paketbox är din motståndskraftiga vän. Den kalla samligheten i din paketbox innebär att du kan fortsätta med ditt liv, säker i vetskapen om att din hem-paketbox fungerar som din trogna tjänare.

Om du har några frågor eller bara vill ha en pratstund för att diskutera din installation med oss är du välkommen att kontakta oss på chatten eller info@myparcelbox.se

Website Design and Website Development by TIS