Är en Säker Paketpostlåda Lämplig för Mig?

Attraktionen hos modulära funktionerna i My Parcel Box gör dessa paketboxar lämpliga för installation på alla typer av fastigheter. Dessa leveransboxar kan fästas i marken, fästas på en vägg eller monteras på en stolpe. Denna installationsstil kallas fristående. De kan också byggas in i en vägg, staket, en garagevägg eller till och med in i sidan av ett hus, om det är isolerat på rätt sätt. Denna installationsstil kallas Inbyggd. Det finns två variationer på det inbyggda temat. Det finns de paketfallboxar som är byggda i sin helhet i huset, men det finns också leveransboxar som endast använder lådsektionen, som är inbyggd i en specialbyggd behållare. Denna typ av paketbox kallas Bespoke installation. Sedan finns det lägenhetsalternativet. Detta är när paketboxarna bultas ovanpå varandra och bultas sida vid sida. Leveransboxarna är utrustade med platta tak, Medium kan staplas tre höga och Large kan staplas två höga. Extra-Large paketpostlådan är för stor och hög för att staplas på detta sätt, så den är inte tillgänglig för lägenhetspaketfallboxar.

Den stora frågan ni kanske frågar er själva är, vad gör dessa leveransboxar så säkra? Dessa paketfallboxar fungerar som en enkelriktad ventil, när du placerar ditt paket i lådan och stänger den, kan det inte komma ut på samma sätt. Dessa leveransboxar säkrar inte bara dina paket, utan de döljer också dem, så ingen vet om din paketfallbox har paket inuti eller inte. Det enda sättet att hämta dina paket från din paketbox är att hämta dem via hämtningsdörren, som kan monteras fram eller bak. Och för att öppna hämtningsdörren måste du ha nyckeln. Låset har tre spakar på det, gjorda av rostfritt stål, så det är inte lätt att bryta sig in, även om du har en kofot. Därmed kan du glatt lämna din paketfallbox och gå ut för dagen, säker på att dina paket hålls säkert inuti. Med vissa leveransboxar kan du sätta in din arm i röret och dra ut paket. Men med dessa leveransboxar kan detta inte hända tack vare deras patenterade design.

Dessa leveransboxar har ränndalar ovanför dörren och lådan, vilket innebär att allt regnvatten leds bort och håller innehållet torrt i alla väder. De är också de enda leveransboxarna som är tillverkade av Aluzinc, vilket är en legering som speciellt designats för att förhindra korrosion, så nu behöver du inte oroa dig för att din hemleveransbox rostar kort efter installationen. Istället är dessa paketdropplådor garanterade i 5 år och kommer att överleva utan korrosion under mycket lång tid.

Dessa leveransboxar är mycket användbara för lägenheter eftersom budet kan leverera paketet i foajén utan att behöva leta runt i omfattande lägenhetskomplex för att hitta rätt dörr. Montera alltid din paketpostlåda på en plats där den är tydligt synlig för budet. Att erbjuda paketdropplådor för dina boende är ett utmärkt sätt att behålla hyresgäster på grund av de uppenbara fördelarna dessa leveransboxar medför. Inte bara det, utan de utgör också en utmärkt säljpunkt.

Dessa leveransboxar levereras platta förpackningar, vilket är första gången inom denna bransch. Men de är mycket lätta att montera och instruktionerna är tydligt angivna på webbplatsen. Det enda verktyg du behöver för detta jobb är en vanlig posidrive-skruvmejsel. När du sätter ihop din hemleveranslåda måste du bestämma om du vill ha tillgångsdörren på framsidan eller baksidan av paketpostlådan. Förutom det är alternativen obegränsade, och det finns verkligen inget slut på de uppfinningsrika sätten som folk har använt för att installera sina paketlådor.

Inga särskilda verktyg krävs för att installera din paketpostlåda, men du behöver en 14 mm murverkborr om du avser att montera din hemleveranslåda på en vägg eller i marken.

Dessa paketdropplådor säljs över hela världen och är de enda leveransboxarna som har en sådan global räckvidd. Den säkra, patenterade designen gör dessa paketlådor till de mest pålitliga på marknaden, och de minskar vår påverkan på miljön genom att eliminera resor fram och tillbaka mellan hemmet och buddepån.

Om du har några frågor kan du kontakta oss via info@myparcelbox.se eller skriva i vår chatt!

Website Design and Website Development by TIS